Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Eclair Oceanië

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

  1. Soezenbeslag
  2. Krokant deeg
  3. Mangocrème
  4. Krokante Coating Blanc Intense
  5. Opgeklopte Chocoladeroom Blanc-kokos
  6. Mango-kiwivulling

WERKWIJZE

OPBOUW

  • Maak 2 gaatjes in de bovenkant van de eclair (1+2).
  • Vul de eclair met de mangocrème (3) en plaats in de diepvries.
  • Dip de eclair voor 4/5de in de krokante coating Blanc Intense (4).
  • Spuit het oppervlak af met de opgeklopte chocoladeroom Blanc-kokos (5) en creëer met een warme buis een gootje.
  • Plaats kort in de diepvries en vul nadien het gootje met de mango-kiwivulling (6).

Ontdek

Gelijkaardige recepten