Hoeveelheid (g) | ||
---|---|---|
1. Soezenbeslag | ||
Water (50°C) | 1000 | |
Melk (50°C) | 500 | |
Tegral Clara Super | 1000 | |
Olie | 150 | |
Zout | 5 | |
2. Krokant deeg | ||
Tegral Patacrout | 1000 | |
Mimetic Incorporation | 400 | |
Eieren | 100 | |
Suiker | 400 | |
3. Citroencrème | ||
Deli Lemon Pie | 1000 | |
4. Vanilleroom | ||
Chantypak | 200 | |
Verse room (35% v.g.) | 800 | |
Suiker | 100 | |
Vanillestok | 1 st. |
Snij de eclair (1+2) horizontaal open en vul hem met de citroencrème (3). Werk het oppervlak af door afwisselend citroencrème (3) en vanilleroom (4) te spuiten. Decoreer vervolgens met een bloemetje in rolfondant, een takje groen en gekrulde citroenschil.