Eclair Citroen-Vanille

Ingrediënten

Hoeveelheid (g)
1. Soezenbeslag
Water (50°C) 1000
Melk (50°C) 500
Tegral Clara Super 1000
Olie 150
Zout 5
2. Krokant deeg
Tegral Patacrout 1000
Mimetic Incorporation 400
Eieren 100
Suiker 400
3. Citroencrème
Deli Lemon Pie 1000
4. Vanilleroom
Chantypak 200
Verse room (35% v.g.) 800
Suiker 100
Vanillestok 1 st.

Werkwijze

Werkwijze

Compositie

  1. Soezenbeslag
  2. Krokant deeg
  3. Citroencrème
  4. Vanilleroom

Opbouw

Snij de eclair (1+2) horizontaal open en vul hem met de citroencrème (3). Werk het oppervlak af door afwisselend citroencrème (3) en vanilleroom (4) te spuiten. Decoreer vervolgens met een bloemetje in rolfondant, een takje groen en gekrulde citroenschil.