Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Eclair Europa

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

  1. Soezenbeslag
  2. Krokant deeg
  3. Amandel-chocolade Joconde
  4. Aardbeivulling
  5. Krokante bodem
  6. Chocolademousse Noir
  7. Opgeklopte Chocoladeroom Blanc Intense Smoobees

WERKWIJZE

OPBOUW

  • Plaats de amandel-chocolade joconde (3) in een kader van 60x40 cm. Snij een band van een 2de joconde plaat om dit kader volledig te beleggen.
  • Strijk hierop 2750 g aardbeivulling (4) en plaats in de diepvries.
  • Eens bevroren, draai het volledige blok om en voorzie de bodem van een laag krokante bodem (5).
  • Plaats kort in de koeling om op te stijven en daarna te kunnen snijden. Snij balkjes van 10 x 1,5 cm.
  • Snij de eclair (1+2) horizontaal open.
  • Vul de eclair tot iets onder de rand met de chocolademousse noir (6) en plaats hierin het balkje met de krokante bodem, de joconde en de aardbeivulling (3+4+5).
  • Spuit vervolgens het oppervlak af met de opgeklopte chocoladeroom Blanc Intense Smoobees (7) en werk af met een chocoladedecoratie. 
  • Bestrooi tenslotte lichtjes met bloemsuiker en Belcolade Cacaopoeder Cacao-Trace en decoreer met enkele Smoobees Strawberry.

Ontdek

Gelijkaardige recepten