Als patissier is het creëren van unieke patisseriecreaties niet alleen een creatieve onderneming; het is een strategische zet om jouw bakkerij te laten bloeien.
Bij Puratos wordt onze patisserie-reis gestuurd door zowel traditie als innovatie. We hebben klassiekers bestudeerd en hun oorsprong onderzocht, zodat we jou kunnen helpen deze tijdloze recepten tot in perfectie te beheersen.
Maar onze missie stopt daar niet. We willen je ondersteunen bij het heruitvinden van klassiekers, afgestemd op de nieuwste consumentenverwachtingen. Van creatieve patisserie tot gezondere lekkernijen en duurzamere creaties—onze missie is om jou te helpen je klanten nog beter te verrassen en tevreden te stellen.
Samen creëren we tijdloze favorieten én verkennen we nieuwe horizonten om jouw klanten te inspireren en jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen.
Onze oplossingen maken je leven gemakkelijker door hoogwaardige, handige ingrediënten te bieden die een onberispelijke smaak en textuur garanderen.
Opklopbare plantaardige bereidingen stellen je in staat om je producten te onderscheiden door middel van smaak en innovatie.
Glazuur, fudges of ganaches kunnen worden gebruikt om alle patisserie- en bakkerijproducten te verbeteren.
Ontdek Puratos fruitvullingen, evenals populaire chocoladevullingen en noten- en roomvullingen die passen bij jouw toepassingen en processen.
Patisserieglazuren en -decoraties zijn essentieel om patisserieproducten te onderscheiden en voorbijgaande interesse om te zetten in transacties.
Onze mousse- en bavaroismixen stellen je in staat om verrukkelijke en verfijnde desserts te creëren, ongeacht de grootte, vorm of soort.
Het Puratos assortiment van fijne patisseriemixen biedt hoogwaardige ingrediënten, verrukkelijke smaken en gegarandeerde versheid om je klanten te verleiden en tevreden te stellen.
Puratos banketbakkersroommixen stellen bakkers en patissiers in staat om een heerlijke en veelzijdige banketbakkersroom te maken.
Cake- en biscuitmixen stellen je in staat om snel, eenvoudig en kosteneffectief een eindeloze variëteit aan cakeproducten te maken.