Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Taste Tomorrow

Innovatie geïnspireerd door consumenteninzichten

Hier bij Puratos willen we een lange geschiedenis van expertise combineren met de allernieuwste innovatie en trends, om de toekomst van voeding vandaag werkelijkheid te laten worden. Daarom hebben we meer dan 10 jaar geleden ons eigen consumentenonderzoeksinitiatief Taste Tomorrow ontwikkeld.

Taste Tomorrow is 's werelds grootste ecosysteem voor consumenteninzicht in bakkerij, patisserie en chocolade. Door lokaal en globaal consumentengedrag, attitudes en keuzes te volgen, verschaft het ons waardevolle, diepgaande inzichten. We kunnen deze inzichten gebruiken om de evolutie van trends te volgen en nieuwe trends te onthullen, zodat uw bedrijf verbonden blijft met uw klanten en nieuwe opportuniteiten kan ontdekken.

Wij ondervragen regelmatig duizenden mensen om te weten te komen wat zij denken over de bakkerij-, patisserie- en chocoladeproducten die zij consumeren. Bovendien voeren we deze enquête in meer dan 44 landen uit, zodat we een breed scala aan opvattingen, keuzes en smaken van over de hele wereld in beeld kunnen brengen. Deze gegevens helpen ons om een globaal beeld te krijgen van de voedingsindustrie vandaag en om te voorspellen welke richting die morgen zal uitgaan.

Ook onze onderzoeksmethodes evolueren naar de toekomst. Ter ondersteuning van onze online enquête maken we nu gebruik van semantische AI-technologie om gesprekken in de sociale media over bakkerij-, patisserie- en chocoladeproducten te interpreteren. Door de nieuwste digitale technologieën te combineren, zijn we in staat om overal ter wereld nieuwe inzichten en marktkennis te vergaren. Dit omvat echte interviews met echte foodies in trendsettende steden, die een extra scheutje kleur toevoegen aan ons inzicht. Bovendien worden alle gegevens die we verzamelen ondersteund door ons wereldwijde trendspotting-netwerk, uitputtend sensorisch onderzoek en unieke partnerschappen met onderzoekers, smaakmakers en universiteiten.

 

Wat zit er in voor jou?

  • Inzicht in een breed scala van consumentenattitudes, -keuzes en -smaken uit meer dan 44 landen.
  • Nieuwe inzichten en marktinspiratie van over de hele wereld. 
  • Een wereldwijd perspectief op de huidige situatie in de voedingsindustrie en de mogelijke richting van de toekomst. 
Voor meer informatie over onze wereldwijde consumentenenquête, gelieve onze Taste Tomorrow website te bezoeken of contacteer uw lokale Puratos vertegenwoordiger. 

Infografic

Ontdek de sleutelconclusies van ons Taste Tomorrow onderzoek, samengevat in één infografic.

Download de infografic

Taste Tomorrow website

Bezoek www.tastetomorrow.com en ontdek inzichten in en artikels over globale en lokale consumententrends.

Bezoek de website