Macaron met zalm

Ingrediënten

Hoeveelheid (g)
1. Macaron
PatisFrance Patis'Macaron 1000
Water 45°C 200
2. Garnituur
Kruidenroomkaas QS
Gerookte zalm QS
Citroensap QS
Dille QS

Werkwijze

1. Macaron
Meng beide ingrediënten met de vlinder gedurende 7 min. op hoge snelheid. Spuit gelijkmatige macaronschelpen op siliconen matjes. Kruid lichtjes met zwarte peper. Bak af op 140˚C gedurende +/- 25 min.

2. Garnituur
Dresseer op een macaronschelp een laagje kruidenroomkaas. Leg daarop een stukje gerookte zalm met dezelfde grootte als de macaronschelp. Doe hierop een paar druppels citroensap voor de frisheid en werk deze af met wat dille. Plaats hierop de 2de macaronschelp.

Compositie

  1. Macaron
  2. Garnituur