Macaron met zalm

Ingrediënten

Hoeveelheid (g)
1. Macaron
PatisFrance Patis'Macaron 1000
Water 45°C 200
2. Garnituur
Kruidenroomkaas QS
Gerookte zalm QS
Citroensap QS
Dille QS

Werkwijze

1. Macaron
Meng beide ingrediënten met de vlinder gedurende 7 min. op hoge snelheid. Spuit gelijkmatige macaronschelpen op siliconen matjes. Kruid lichtjes met zwarte peper. Bak af op 140˚C gedurende +/- 25 min.

2. Garnituur
Dresseer op een macaronschelp een laagje kruidenroomkaas. Leg daarop een stukje gerookte zalm met dezelfde grootte als de macaronschelp. Doe hierop een paar druppels citroensap voor de frisheid en werk deze af met wat dille. Plaats hierop de 2de macaronschelp.

Compositie

  1. Macaron
  2. Garnituur

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten

Duivelse macaron

Duivelse macaron naar aanleiding van het WK 2018

Mini muffins

Hartige mini muffin op basis van de Satin Savoury Mix

Tomaat Mozzarella Snack

Hartige snack op basis van Satin Savoury Mix

Bolognesesoesjes

Hartige soesjes op basis van Tegral Clara Super