Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
U bent aangemeld als:
Switch
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Maak de roux met boter en bloem. Schenk de koude melk bij de geurige roux. Blijf geduldig doorroeren met een garde tot de saus pruttelt en bindt tot een gladde bechamelsaus. Neem de saus van het vuur en breng op smaak met peper en zout.
4. Vulling
De vulling in een siliconen mat spuiten met een diameter van 3 cm (+/- 18 g) en in de diepvries plaatsen.
Deeg
Kneedtijd
5 min. in 1ste versnelling en 4 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
25°C
Handeling na kneding
Het deeg uitrollen tot een dikte van ± 1,5 cm en met plastiek afdekken (zodat het deeg sneller de koude kan opnemen). Dit gedurende 30 min. in de diepvries plaatsen (-18°C).
Opmaak
Per 2 kg deeg, 500 g Mimetic 20 intoeren. 2 toeren van 3 geven en terug gedurende 30 min. in de diepvries plaatsen. Daarna een 3de toer van 3 geven.
Handeling na opmaak
Het deeg uitrollen tot een dikte van 5 mm. Rechthoekjes snijden van 5.5 x 5.5 cm. Omgekeerdop een plaat leggen.
Eindrijs
1uur ; 29°C ; 80% R.V.
Handeling na eindrijs
Met Sunset Glaze Xtlr (2) doreren en de diepgevroren vulling (4) induwen.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.