Carré Crème

Ingrediënten

Hoeveelheid (g) %
1. Deeg
Bloem 1000 100
Gist 50 5
Water (+/-) 470 47
Zout 17 1,7
Suiker 70 7
Soft'R Cashmere Acti-Plus 50 5
of
Mimetic 32
Sapore Carmen 50* 50 5
S500 Acti-Plus 10 1
Mimetic 20/32 (voor laminatie) 500 50
2. Banketbakkersroom
Melk 1000
Suiker 250
CPT New 90

Werkwijze Banketbakkersroom

Neem een deel van de melk en voeg daar de CPT New en de helft van de suiker aan toe. Kook de rest van de melk met de andere helft van de suiker. Als de melk kookt, voeg het CPT mengsel al roerende toe en laat even doorkoken. Voor gebruik de crème opnieuw smeuïg kloppen.

Werkwijze

Opmerking

Om nog meer smaak in uw eindproduct te verkrijgen, is het aangewezen het deeg de dag voordien te bereiden en het te bewaren op 3°C.