Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Meng de 5 eerste ingrediënten tot een homogeen deeg in de
spiraalkneder: 2 min. in 1ste versnelling en 2 min. in 2de versnelling.
(Deegstukken afwegen op 4175 g voor 2000 g (1 plak) toervetstof).
Deegstukken uitrollen op 8 mm. Goed in plastiek inpakken
en 30 min. in de diepvries plaatsen. Plaats daarna in de koeling
gedurende 4 uur voor verdere verwerking. Dit mag ook de dag
voordien gebeuren. Toervetstof uitrollen op 10 mm en deeg op 7 mm,
vetstof invouwen en randen insnijden. Geef een eerste toer: 1x3.
Tussen de toeren minimaal 3 uur rust geven. Voor het toeren het
deegstuk 30 min. op voorhand uit de koeling halen en in een ruimte
van 15-20ºC plaatsen. Dit komt de plasticiteit van de toervetstof ten
goede. Totaal aantal toeren: 2x3 en 2x4.
2. Aardbeienvulling
Meng beide ingrediënten. De Cremygel gaat hier extra stabiliteit geven aan de vulling tijdens het bakken. Dit is belangrijk in een gesloten applicatie.
Opbouw
Verwerking
Het getoereerde bladerdeeg uit de koeling nemen en kort laten bekomen (beter voor de plasticiteit van de vetstof). Uitrollen op 2,5 mm dikte en met de uitsteker de gekartelde ovalen vorm uitsteken. (gewicht van 1 deegplakje = ca. 60 g)
Opmaak
Strijk de randen licht in met Puratos Sunset Glaze Xtrl en plaats in het midden van het plak 30 g aardbeienvulling (2) met behulp van een ijslepel. Vouw dicht en zorg dat de lucht eruit is. Duw de randen licht aan en plaats omgekeerd op een bakplaat voorzien van bakpapier.
Decoratie voor het bakken
Dun doreren met Puratos Sunset Glaze Xtrl en de grove suiker aanbrengen. Voor de insnijdingen 2 keer dun doreren en fijn insnijden met een scherp gilettemesje. Maak een kleine opening en laat 2 uur rusten in de koeling voor het bakken.
Oventemperatuur
Inovenen op 210°C en onmiddellijk laten zakken naar 190°C.
Baktijd
De eerste 10 min. met gesloten dampsleutel en vervolgens 20 à 25 min. met open dampsleutel.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.