Danish

Ingrediënten

Hoeveelheid (g) %
1. Deeg
Bloem 1000 100
Gist 50 5
Water (+/-) 470 47
Zout 17 1,7
Suiker 70 7
Soft'R Cashmere Acti-Plus 50 5
of
Mimetic 32
Sapore Carmen 50* 50 5*
S500 Acti-Plus 10 1
Mimetic 20/32 (voor laminatie) 1000 10
2. Crèmevulling
Water 1000
Cremyvit 400
3. Marsepeinvulling
Suiker 1000
Mimetic Incorporation 1000
Marsepein 50% 1000

Werkwijze banketbakkersroom

De ingrediënten mengen en opkloppen gedurende 3 min.

Werkwijze marsepeinvulling

De Aristo Primeur Cake opkloppen met de suiker en daarbij de zachtgemaakte marsepein 50% toevoegen.

Werkwijze

*Basistemperatuur – Bloemtemperatuur – Omgevingstemperatuur = Watertemperatuur