Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Trio van koeken

Ingrediënten

Koekendeeg

Briochedeeg

Vullingen

Opmaak
1. Rol het koekendeeg (1) uit op 5 mm dikte en 16 cm breed. Snij banden van 1 cm breed en leg 3 banden in de vorm van een ster met de bladering naar boven.

Opmaak
2. Maak deegbolletjes van 36 g met het briochedeeg (2) en maak hiermee een kransje.

Opmaak
3. Plaats het briochekransje op de gerezen bladerdeegster. Breng de uiteinden naar het midden zodat de bodem bedekt is. Plaats deze in een vormpje van 10 cm diameter alvorens in de rijskast te leggen.

Eindrijs
80 à 90 min., 26°C, 80% R.V.

Decoratie voor het bakken

2 keer instrijken met Puratos Sunset Glaze Xtlr. Plaats de diepgevroren vulling (3) in het midden van de koek voor het inovenen.


Baktijd
12-13 min. op 210°C (vloeroven).

Decoratie na het bakken
Decoreer de koek na afkoelen.