Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Banaan en Chocolade (viennoiserie)

Ingrediënten

Werkwijze

Vulling

De Topfil Finest Banana Smooth 70% CL spuiten over een lengte van 60 cm en een breedte van 1,5-2 cm. Over de volledige lijn Selection Noir Belcosticks Cacao-Trace leggen en in de diepvries plaatsen. Eens bevroren, deze in stukken van 12 cm verdelen. Nadien bewaren in de diepvries tot gebruik.

Afwerking

70% Carat Cakau Dark samen met 30% Selection Noir Cacao-Trace smelten tot een temperatuur van max. 45°C. Verwerken op 40°C. Afwerking naar keuze.

Tips en tricks

Uitrollen van een deeg met 500 g toervetstof: 32/82 voor rechthoeken van 15/4.

Ontdek

Gelijkaardige recepten