Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Soft sweet pizza Poire Belle Hélène

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

  1. Briochedeeg
  2. Pralinémacaronade
  3. Hazelnootpasta
  4. Perenvulling
  5. Amandelcrunch

WERKWIJZE

1. Briochedeeg

Download de Booklet in pdf-formaat

OPBOUW

  • Verdeel de pralinémacaronade (2) op de gekoelde deegstukjes (1), spuit hierop een lijn hazelnootpasta (3) en doppen perenvulling (4).
  • Bestrooi royaal met de amandelcrunch (5).
  • Plaats in de diepvries om later af te bakken of laat in de ruimte narijzen gedurende ongeveer 30 min. 

Bakken

  • Bak 10 min. af in een vloeroven op 230°C. Hou de dampsleutel gesloten.

Ontdek

Gelijkaardige recepten