Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
U bent aangemeld als:
Switch
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
5 min. in 1ste versnelling en 5 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
26°C
Afwegen
400 g
Opmaak
Het deeg uitrollen (rechthoekig) op 40 x 45 cm en op een plaat leggen. Even in de diepvries plaatsen. 100 g Carat Nuxel Hazelnut per 400 g deeg openstrijken over het deeg en eventueel lichtjes bestrooien met PatisFrance Bresilienne 70%. Oprollen en terug even in de diepvries laten opstijven. De rol mooi overlangs snijden en in een kruis over elkaar leggen. Twisten en deze rond maken en op een ingevette bakplaatleggen.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.