Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Voorbereiding 1 dag voordien: Doe de pastis, het water en de Mimetic Incorporation in een kookpan en warm deze op tot het kookpunt. Nadien laten afkoelen en kneden.
Deeg
Kneedtijd (spiraal)
5 min. in 1ste versnelling + 5 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
26°C
Massarijs
20 min.
Afwegen
300 g
Bolrijs
20 min.
Opmaak
Maak een holte in het midden van de bol en rek uit door een draaiende beweging te maken in de holte. Leg vervolgens in een tulbandvorm die ingesmeerd is met Mimetic en door de korrelsuiker is gehaald.
Eindrijs
+/- 110-120 min., 28°C, 85% R.V.
Oventemperatuur
170°C
Baktijd
30-35 min. met gesloten dampsleutel.
De smaak kan versterkt worden door 1 steranijs mee op te warmen en voor het kneden eruit te halen.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.