Hoeveelheid (g) | % | |
---|---|---|
1. Deeg | ||
Bloem | 1000 | 100 |
Water (+/-) | 430 | 43 |
Suiker | 50 | 5 |
Zout | 17 | 1,7 |
Gist | 50 | 5 |
Soft'R Cashmere Acti-Plus | 100 | 10 |
Micram RPSO SG | 100 | 10 |
of | ||
Mimetic Incorporation | ||
Sapore Carmen 50 | 50 | 5* |
Rozijnen | 700 | 70 |
2. Vulling | ||
Per kg deeg, 400 g geweekte rozijnen toevoegen. | ||
* Bekijk ons Sapore gamma en ontdek de smaakmogelijkheden door gebruik te maken van andere desems |
*Basistemperatuur – Bloemtemperatuur – Omgevingstemperatuur = Watertemperatuur
Rozijnen weken in water van 45°C gedurende 30 min. en nadien een nacht laten uitlekken.