Plaatgebak met Retro (vernieuwd) en Topfil Apple Cubes 86%

Deeg

Hoeveelheid (g) %
Bloem 1000 100
Gist 70 7
Zout 17 1,7
Water (±) 450 45
Suiker S1 70 7
Gepasteuriseerde eieren 60 6
Melkpoeder 40 4
Retro (vernieuwd) 100 10
Micram RPSO SG 50 5
of
Mimetic Incorporation
of
boter

Vulling

Hoeveelheid
Topfil Apple Cubes 86%* ± 400-500 g per plaat
Boter ± 70-100 g per plaat

Werkwijze

Tip

De bloemsuiker kan gemengd worden met 2% kaneel of de helft speculoosgruis.

Probeer ook

Dit recept kan ook gemaakt worden met onze broodmengeling Puratos Easy Luxe 25% (zie hier) of onze verbeteraar Puratos Soft'R Cashmere Acti-Plus (zie hier).