Trio van bloemetjes

Ingrediënten

Hoeveelheid (g) %
1. Deeg
Bloem 1000 100
Water 470 47
Suiker 70 7
Zout 17 1,7
Gist 70 7
Sapore Carmen 50 5
Soft'r Cashmere Acti-Plus 150 15
Mimetic Incorporation 50 5
2. Banketbakkersroom
Cremyvit 400
Water 1000
3. Frambozenconfituur
Harmony Classic Neutre (neutraal) 125
PatisFrance Starfruit Framboise (framboos) 125
Diepvriesframbozen 100
4. Bosbessenvulling
Topfil Wild Blueberry 60% QS
5. Appelvulling
Topfil Apple Cubes 86% QS

Werkwijze

1. Deeg

*Basistemperatuur - bloemtemperatuur - omgevingstemperatuur = watertemperatuur

2. Banketbakkersroom

Meng het water en de Cremyvit met de klopper gedurende 3 min. op hoge snelheid. Laat de crème 10 min. rusten en klop vervolgens mooi glad.

3. Frambozenconfituur

Alles langzaam aan de kook brengen en in een pot gieten.

4. Bosbessenvulling

Klaar voor gebruik.

5. Appelvulling

Klaar voor gebruik.