Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Tropezienne

Ingrediënten

Deeg

Vullingen

Vanillecrème

Meng de Cremygel, de melk en de uitgeschraapte vanille met de klopper gedurende 5 min. op hoge snelheid. Laat 5 min. rusten en meng opnieuw 2 min. tot een gladde crème. Klop de Chantypak en de room samen op en voeg deze voorzichtig toe aan de vanillecrème.


Chocoladecrème

Meng de Cremygel en de melk met de klopper gedurende 5 min. op hoge snelheid. Laat 5 min. rusten en meng opnieuw 2 min. tot een gladde crème. Smelt de Selection Noir Cacao-Trace drops tot 40°C en voeg ze toe aan de crème. Klop de Chantypak en de room samen op en voeg deze voorzichtig toe aan de chocoladecrème.


Pralinécrème

Meng de Cremygel en de melk met de klopper gedurende 5 min. op hoge snelheid. Laat 5 min. rusten en meng opnieuw 2 min. tot een gladde crème. Voeg vervolgens de Praliné Noisette 50% toe. Klop de Chantypak en de room samen op en voeg deze voorzichtig toe aan de pralinécrème.