Brioche chocolademoelleux

Ingrediënten

Hoeveelheid (g) %
1. Deeg
Bloem 750 75
Water (+/-) 400 40
Gist 60 6
Mimetic Incorporation 100 10
of
Boter
Easy Luxe 25% 250 25
2. Vulling
10
Room (40% v.g.) 220
Invertsuiker 35
Suiker 15
Belcolade Grains - K10 Noir Selection 260
Zout QS

Werkwijze

1. Deeg

2. Vulling
Meng de CPT en de suiker samen en voeg hier een beetje koude room aan toe. Doe de invertsuiker bij de resterende room en verwarm het geheel. Wanneer de mengeling kookt, voeg al roerend de koude CPT compositie toe, breng aan de kook en laat nog even doorkoken. Neem de kookpot van het vuur en voeg er de Grains K10 Noir Selection aan toe. Meng goed met een klopper en nadien met een mixer om een mooie gladde emulsie te verkrijgen. Laat de ganache afkoelen en spuit ze in lege kogeltruffels.

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten

Sandwiches met Easy Luxe 25%

Sandwiches met Easy Luxe 25%

Pastis tulband

met Easy Luxe en Mimetic

Brioche

Brioche met Easy Luxe 25%

Suikerbrood met Easy Luxe 25%

Suikerbrood met Easy Luxe 25%

Klaaskoek

met Easy Luxe en Mimetic

Cougnou

met Easy Luxe en Mimetic

Rozijnenbrood met Easy Luxe 25%

Rozijnenbrood met Easy Luxe 25%

Brioche met chocolade en gekonfijte sinaasappel

Brioche met chocolade en gekonfijte sinaasappel, gemaakt met Easy Luxe 25%