Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Danish in S-vorm

Ingrediënten

Werkwijze banketbakkersroom vanille

1L melk + 80 g Puratos CPT New + 100 g eigeel + 200 g suiker. Maak een compositie met de helft van de suiker, het eigeel en de CPT New. Kook de melk met de rest van de suiker. Giet een deel van de kokende melk op de compositie en voeg dit vervolgens toe aan de rest van de melk en laat 2 min al roerend doorkoken.

Werkwijze banketbakkersroom chocolade

1L melk + 80 g Puratos CPT New + 100 g eigeel + 100 g suiker + 200 g Belcolade Noir Selection. Maak een compositie met de helft van de suiker, het eigeel en de CPT New. Kook de melk met de rest van de suiker. Giet een deel van de kokende melk op de compositie. Smelt de chocolade in de resterende melk. Voeg vervolgens de compositie toe en laat 2 min al roerend doorkoken.

Werkwijze

Opmerking

Zorg ervoor dat het deeg stevig opgerold is om de vulling te beschermen.