Hoeveelheid (g) | % | |
---|---|---|
1. Deeg | ||
Bloem | 1000 | 100 |
Gist | 50 | 5 |
Water (+/-) | 470 | 47 |
Zout | 17 | 1,7 |
Suiker | 70 | 7 |
Soft'R Cashmere Acti-Plus | 50 | 5 |
of | ||
Mimetic 32 | ||
Sapore Carmen 50 | 50 | 5* |
S500 Acti-Plus | 10 | 1 |
Mimetic 20/32 (voor laminatie) | 500 | 50 |
2. Banketbakkersroom vanille | ||
Melk | 1000 | |
CPT New | 80 | |
Eigeel | 100 | |
Suiker | 200 | |
3. Banketbakkersroom met chocolade | ||
Melk | 1000 | |
CPT New | 80 | |
Eigeel | 100 | |
Suiker | 100 | |
Belcolade Noir Selection C501/J - blokken | 200 | |
* Bekijk ons Sapore gamma en ontdek de smaakmogelijkheden door gebruik te maken van andere desems |
1L melk + 80 g Puratos CPT New + 100 g eigeel + 200 g suiker. Maak een compositie met de helft van de suiker, het eigeel en de CPT New. Kook de melk met de rest van de suiker. Giet een deel van de kokende melk op de compositie en voeg dit vervolgens toe aan de rest van de melk en laat 2 min al roerend doorkoken.
1L melk + 80 g Puratos CPT New + 100 g eigeel + 100 g suiker + 200 g Belcolade Noir Selection. Maak een compositie met de helft van de suiker, het eigeel en de CPT New. Kook de melk met de rest van de suiker. Giet een deel van de kokende melk op de compositie. Smelt de chocolade in de resterende melk. Voeg vervolgens de compositie toe en laat 2 min al roerend doorkoken.
Zorg ervoor dat het deeg stevig opgerold is om de vulling te beschermen.