Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Tiramisu (viennoiserie)

Ingrediënten

Werkwijze

Vulling en afwerking

De koffiesiroop maken: het water (1) en de suiker S1 koken. Nadien de Classic Moka aan toevoegen. Direct na het bakken de koek afstrijken met koffiesiroop. De cheesecakecrème maken: de Deli Cheesecake mengen met de Amaretto 28%. De koffiecrème maken: een banketbakkersroom maken met het water (2) en de Cremyvit. De Classic Moka (Q.S.) toevoegen. 10 g cheesecakecrème op een plaat spuiten over een lengte van 12 cm en een breedte van 1,5-2 cm, dit geheel bedekken met 15 g koffiecrème en in de diepvries bewaren.

Tips en tricks

Uitrollen van een deeg met 500 g toervetstof: 32/82 voor rechthoeken van 15/4.

Ontdek

Gelijkaardige recepten