Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Cuberdon (viennoiserie)

Ingrediënten

Werkwijze

Vulling en afwerking

De cuberdonsiroop maken: de cuberdonpasta (1) aan de kook brengen met het water. Nadien laten afkoelen. Direct na het bakken, de viennoiserie instrijken met cuberdonsiroop. De cuberdonvulling maken: de Starfruit Framboise en de Cremyvit 3 min. zeer goed mengen. Nadien de Topfil Raspberry 70% CL ondermengen. 25 g cuberdonvulling op een plaat spuiten over een lengte van 6 cm en een breedte van 3 cm. Vervolgens de cuberdonpasta (2) in het midden spuiten en in de diepvries bewaren. De koeken nadien spritsen met getempereerde Selection Blanc Cacao-Trace en bestrooien met cuberdongruis.

Tips en tricks

Uitrollen van een deeg met 500 g toervetstof: 40/62 voor rechthoeken van 9,5/6.