Hoeveelheid (g) | ||
---|---|---|
1. Rode macaron | ||
PatisFrance Patis'Macaron | 1000 | |
Water (45°C) | 200 | |
Rode kleurstof | 8 | |
2. Macaron met cacao | ||
PatisFrance Patis'Macaron | 1000 | |
Water (45°C) | 210 | |
Belcolade Premium Dutch Cocoa Powder | 50 | |
Zwarte poederkleurstof | 4 | |
3. Citroenvulling | ||
QS | ||
4. Decoratie | ||
Marsepein | 460 g | |
Rode kleurstof | QS |
Meng de PatisMacaron, het water en de rode kleurstof met de platte klopper gedurende 6 min. op hoge snelheid. Spuit bolletjes op een siliconen mat. Bak af op 140°C gedurende 22 min. met dubbele bakplaat en open dampsleutel.
Meng de PatisMacaron, het water, het Premium Dutch Cocoa Powder en de zwarte poederkleurstof met de platte klopper gedurende 6 min. op hoge snelheid. Spuit bolletjes op een siliconen mat. Bak af op 140°C gedurende 22 min. met dubbele bakplaat en open dampsleutel.
Verwarm de Deli Lemon Pie tot ± 60°C. Laat hem licht afkoelen en klop hem dan op tot een crémeux.
Kleur de marsepein met de rode kleurstof.
Vul een rode en zwarte macaron (1+2) met citroenvulling (3). Dompel de zijkant van de gevulde macaron in getempereerde Belcolade Selection Noir Cacao-Trace en zet rechtop op een bakpapier om een voetje te krijgen. Werk de macaron af met 2 hoorntjes (4).
TIP: plaats de macarons voor het afwerken in de diepvries. Na ontdooien, zullen ze perfect zacht zijn om te consumeren.