Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Tartelette Forêt Fraise

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

  1. Zanddeeg
  2. Krokante Bodem
  3. Chocolademousse Noir
  4. Amandel-chocolade Joconde
  5. Aardbeienvulling
  6. Opgeklopte Chocoladeroom Blanc Smoobees
Recept voor 32 stuks

WERKWIJZE

Download de Booklet in pdf-formaat

OPBOUW

  • Breng op de bodem van de tartelette (1) een laagje krokante bodem (2) aan.
  • Spuit in de tartelette een bol met de chocolademousse noir (3) en duw hierin een schijfje amandel-chocolade joconde (4).
  • Vul de ontstane ruimte op met de aardbeienvulling (5).
  • Spuit op het geheel een opgetrokken punt met de opgeklopte chocoladeroom Blanc Intense Smoobees (6) en decoreer met een chocoladedecoratie.

Ontdek

Gelijkaardige recepten