Hoeveelheid (g) | % | |
---|---|---|
1. Natuurdeeg (voor 1700 g) | ||
Bloem | 1000 | 100 |
Gist | 50 | 5 |
Water | 470 | 47 |
Zout | 17 | 1,7 |
Suiker | 70 | 7 |
Soft'R Cashmere Acti-Plus | 50 | 5 |
of | ||
Puratos Mimetic | ||
Sapore Carmen 50 | 50 | 5 |
S500 Acti-Plus | 10 | 1 |
Mimetic 32* | 500 | 50 |
2. Gekleurd deeg | ||
Deeg (1) | 100 g per kleur | |
Wateroplosbare kleurstof (zwart, geel, rood) | QS | |
Water | QS | |
* Voor laminatie |
*Basistemperatuur - deegtemperatuur - omgevingstemperatuur = watertemperatuur
Per 1700 g deeg heeft u 300 g extra deeg nodig om te kleuren (100 g zwart, 100 g geel en 100 g rood). Meng elk deegstuk met de kleurstof, met de vlinder, tot een gekleurd deeg volgens gewenste intensiteit van de kleur.