Croissant & chocoladekoek

Ingrediënten

Hoeveelheid (g) %
1. Natuurdeeg (voor 1700 g)
Bloem 1000 100
Gist 50 5
Water 470 47
Zout 17 1,7
Suiker 70 7
Soft'r Cashmere Acti-Plus 50 5
of
Puratos Mimetic
Sapore Carmen 50 5
S500 Acti-Plus 10 1
Mimetic 20 & 32* 500 50
2. Gekleurd deeg
Deeg (1) 100 g per kleur
Wateroplosbare kleurstof (zwart, geel, rood) QS
Water QS

Werkwijze Natuurdeeg

*Basistemperatuur - deegtemperatuur - omgevingstemperatuur = watertemperatuur

Werkwijze gekleurd deeg

Per 1700 g deeg heeft u 300 g extra deeg nodig om te kleuren (100 g zwart, 100 g geel en 100 g rood). Meng elk deegstuk met de kleurstof, met de vlinder, tot een gekleurd deeg volgens gewenste intensiteit van de kleur.