Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Walnoot Banana Cake

Ingrediënten

Opbouw

Vul de cakevorm met 175 g cakebeslag (1) en maak een gootje met een koffielepel over de lengte van het beslag. Spuit daarin een baan van 75 g bananenvulling (3) en vul de vorm verder op met 75 g cakebeslag (1). Bestrooi deze met 40 g walnotencrumble (2). Bak af op 180°C waarvan 30 min. met gesloten dampsleutel en 10 min. met open dampsleutel. Ontvorm na uitovenen en laat afkoelen. Dompel de cake in de Amber chocoladecoating (4) en bestrooi met een beetje bloemsuiker. Werk verder af naar keuze.

Werkwijze

1. Cakebeslag walnoot

Maak de Mimetic Incorporation zacht. Meng alle ingrediënten samen met de vlinder gedurende 3 min. op trage snelheid.


2. Walnotencrumble
Meng alle ingrediënten samen met de vlinder op trage snelheid tot een homogeen beslag. Duw het deeg door een grove zeef om stukjes te verkrijgen.

3. Bananenvulling
Klaar voor gebruik.

4. Amber chocoladecoating

Smelt de Selection Amber Cacao-Trace drops voorzichtig samen met de koolzaadolie en de Crousticrep Blond tot 40°C. Homogeniseer en mix de textuur van de koekjes kapot met een staafmixer. Verwerk op 30-32°C.