Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Dat zit wel snor... cake

Ingrediënten

Werkwijze

1. Cakebeslag
Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 4 min. op gemiddelde snelheid.

2. Chocolade cakebeslag
Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 4 min. op gemiddelde snelheid.

3. Mandarijnvulling
Klaar voor gebruik.

4. Krokant van hazelnoot
Meng alle ingrediënten samen en strooi uit op een plaat voorzien van bakpapier. Bak mooi droog en goudbruin gedurende 10 min. op 180°C met open dampsleutel.

5. Gianduja coating
Verwarm beide ingrediënten tot 30°C en meng. Verwerk aan 26-28°C.

Compositie

  1. Cakebeslag
  2. Chocolade cakebeslag
  3. Mandarijnvulling
  4. Krokant van hazelnoot
  5. Gianduja coating

Opbouw

Vul een cakevorm voor 2/3de met de cakebeslagen (1+2) door lijn op lijn te spuiten om een marbré-effect te verkrijgen. Bak af op 190°C gedurende 35-40 min. Na het bakken van bovenaf injecteren met de mandarijnvulling (3) en plaats in de diepvries. Dip de bovenkant van de afgekoelde cake in de Gianduja coating (5) en bestrooi met de krokant van hazelnoot (4). Spuit een snor met de zacht gemaakte PatisFrance Gianduja op een bakpapier en laat opstijven in de koeling of diepvries om gemakkelijk op de cake te plaatsen.