Hoeveelheid (g) | ||
---|---|---|
1. Cakebeslag met chocolade en framboos | ||
Mimetic Incorporation | 500 | |
Tegral 4Ever Cake | 1000 | |
Eieren | 500 | |
Belcolade Chunks - 10 mm Blanc Selection | 200 | |
Diepvriesframbozen | 400 | |
2. Roze ganache | ||
Carat Decorcrem White 520 | QS | |
Rode kleurstof (vet-oplosbaar) | QS |
Maak de Mimetic Incorporation zacht. Meng alle ingrediënten, behalve de Chunks 10MM Blanc 22%, met de vlinder gedurende 3 min. op gemiddelde snelheid. Voeg nu de chunks toe en meng kort. Strijk de tulbandvormen in met boter en bestrooi met PatisFrance Amandes Blanchies Effilées Moyennes. Vul de vormen met 250 g cakebeslag. Verdeel hierop 100 g diepvriesframbozen en hierop vervolgens opnieuw 250 g beslag. Bak op 180°C gedurende ± 50 min. met gesloten dampsleutel. Ontvorm en laat afkoelen.
Tip: meng de diepvriesframbozen met een beetje koud bindmiddel om lekken te voorkomen.
Verwarm de Carat Decorcrem White 520 tot 40°C en breng op kleur. Laat afkoelen tot 30°C om te verwerken.
Werk de cake (1) af met Puratos Harmony Ready Neutre. Doe dit 2 maal. Plaats de cake 1 uur in de koeling en breng vervolgens de roze ganache (2) aan zodat het licht van de rand loopt.