'Mama 4Ever ' cake

Ingrediënten

Hoeveelheid (g)
1. Cakebeslag met chocolade en framboos
Mimetic Incorporation 500
Tegral 4Ever Cake 1000
Eieren 500
Belcolade Chunks - 10 mm Blanc Selection 200
Diepvriesframbozen 400
2. Roze ganache
Carat Decorcrem White 520 QS
Rode kleurstof (vet-oplosbaar) QS

Werkwijze

1. Cakebeslag met chocolade en framboos

Maak de Mimetic Incorporation zacht. Meng alle ingrediënten, behalve de Chunks 10MM Blanc 22%, met de vlinder gedurende 3 min. op gemiddelde snelheid. Voeg nu de chunks toe en meng kort. Strijk de tulbandvormen in met boter en bestrooi met PatisFrance Amandes Blanchies Effilées Moyennes. Vul de vormen met 250 g cakebeslag. Verdeel hierop 100 g diepvriesframbozen en hierop vervolgens opnieuw 250 g beslag. Bak op 180°C gedurende ± 50 min. met gesloten dampsleutel. Ontvorm en laat afkoelen.
Tip: meng de diepvriesframbozen met een beetje koud bindmiddel om lekken te voorkomen.


2. Roze ganache

Verwarm de Carat Decorcrem White 520 tot 40°C en breng op kleur. Laat afkoelen tot 30°C om te verwerken.


Afwerking

Werk de cake (1) af met Puratos Harmony Ready Neutre. Doe dit 2 maal. Plaats de cake 1 uur in de koeling en breng vervolgens de roze ganache (2) aan zodat het licht van de rand loopt.

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten

Karamelcake met pindanoten

Karamelcake met pindanoten

Red fruity cheesecake cakie bar

Cake met rode vruchten en cheesecake op basis van Tegral Satin Creme Cake

Wild blueberry pecannoot cakie bar

Cake met blauwe bosbessen en pecannoten op basis van Tegral Satin Creme Cake