Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Chocoladecake met peer

Ingrediënten

Werkwijze

1. Cakebeslag
Meng alle ingrediënten voor het cakebeslag met de vlinder op een gemiddelde snelheid gedurende 4 min.

2. Fruitvulling
Klaar voor gebruik.

3. Amandelpralin
Meng alle ingrediënten samen.

Compositie

  1. Cakebeslag
  2. Fruitvulling
  3. Amandelpralin

Werkwijze

Neem een ring van 16 cm en voorzie deze van bakpapier. Vul hem met 350 g cakebeslag (1) en spuit hierin doppen met de kant en klare fruitvulling (135 g) (2). Bestrooi de cake rijkelijk met de amandelpralin (3). Bak het geheel af op 180°C gedurende 35 à 40 min. met gesloten dampsleutel. Na het afkoelen de cake decoreren met bloemsuiker.