Chocoladecake met peer

Ingrediënten

Hoeveelheid (g)
1. Cakebeslag
Tegral Satin Creme Cake Belgian Chocolate 1000
Eieren 350
Olie 300
Water 225
2. Fruitvulling
Topfil Pear 70% CL 600
3. Amandelpralin
Amandelsplitters 200
Suiker 100
Eiwit 20

Werkwijze

1. Cakebeslag
Meng alle ingrediënten voor het cakebeslag met de vlinder op een gemiddelde snelheid gedurende 4 min.

2. Fruitvulling
Klaar voor gebruik.

3. Amandelpralin
Meng alle ingrediënten samen.

Compositie

  1. Cakebeslag
  2. Fruitvulling
  3. Amandelpralin

Werkwijze

Neem een ring van 16 cm en voorzie deze van bakpapier. Vul hem met 350 g cakebeslag (1) en spuit hierin doppen met de kant en klare fruitvulling (135 g) (2). Bestrooi de cake rijkelijk met de amandelpralin (3). Bak het geheel af op 180°C gedurende 35 à 40 min. met gesloten dampsleutel. Na het afkoelen de cake decoreren met bloemsuiker.