Wild blueberry pecannoot cakie bar

Ingrediënten

Hoeveelheid (g)
1. Zanddeeg
Tegral Satin Creme Cake New 1000
Bloem 80
Eieren 100
Mimetic Incorporation 400
2. Fruitlaag
Topfil Wild Blueberry 60% 800
3. Cakebeslag
Tegral Satin Creme Cake Belgian Chocolate 1500
Mimetic Incorporation 540
Eieren 525
Water 245
4. Pecannoot
Gebroken pecannoten 550
5. Kruimeldeeg
Tegral Satin Creme Cake New 750
Bloem 120
Eieren 75
Mimetic Incorporation 225

Werkwijze

1. Zanddeeg
Meng alle ingrediënten samen met de vlinder tot een deeg. Rol uit op 4 mm en plaats op een bakplaat van 60x40 cm voorzien van bakpapier.

2. Fruitlaag
Verdeel een laagje Topfil Wild Blueberry 60% over de bodem (1).

3. Cakebeslag
Meng alle ingrediënten gedurende 4-5 min. op gemiddelde snelheid met de vlinder. Verdeel 2750 g van het beslag op de plaat met het zanddeeg (1+2).

4. Pecannoot
Verdeel de pecannoten gelijkmatig over het cakebeslag (3).

5. Kruimeldeeg
Meng alle ingrediënten samen met de vlinder tot een kruimelige massa. Verdeel royaal over het oppervlak. Bak af in een vloeroven van 180°C, gedurende 45-50 min. met gesloten dampsleutel.

Compositie

  1. Zanddeeg
  2. Fruitlaag
  3. Cakebeslag
  4. Pecannoot
  5. Kruimeldeeg

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten

Karamelcake met pindanoten

Karamelcake met pindanoten

Red fruity cheesecake cakie bar

Cake met rode vruchten en cheesecake op basis van Tegral Satin Creme Cake