Hoeveelheid (g) | ||
---|---|---|
1. Chocoladecake | ||
Tegral Satin Creme Cake Belgian Chocolate | 2000 | |
Olie | 600 | |
Eieren | 700 | |
Water | 450 | |
Kaneel | 20 | |
2. Mandarijnvulling | ||
Topfil Mandarin 60% | 2000 | |
3. Rode marsepein | ||
Marsepein 33% | Q.S. | |
Rode kleurstof | Q.S. |
Strijk bovenop de 1ste plak chocoladecake (1) 1500 g mandarijnvulling (2). Plaats hierop een 2de plak chocoladecake (1) en strijk de bovenkant egaal met 500 g mandarijnvulling (2). Plaats het cakeblok in de diepvries. Eénmaal hard, snij gebakjes van 25x120 mm en bedek met de rode marsepein (3). Strijk de gebakjes lichtjes in met goudpoeder en werk af met een Sint-chocoladedecor naar wens.