Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Sints grote kinderboek

Ingrediënten

Werkwijze

1. Chocoladecake
Meng alle ingrediënten samen met de vlinder op trage snelheid gedurende 4 min. Verdeel het cakebeslag over 2 bakplaten van 40x60 cm, voorzien van bakpapier. Bak af op 190°C gedurende ongeveer 18 min. met gesloten dampsleutel. Laat afkoelen.

2. Mandarijnvulling
Klaar voor gebruik.

3. Rode marsepein
Meng de marsepein 33% en de rode kleurstof kort samen met een haak en rol uit op 2-3 mm. Snij rechthoeken van ongeveer 120x105 mm.

Compositie

  1. Chocoladecake
  2. Mandarijnvulling
  3. Rode marsepein

Opbouw

Strijk bovenop de 1ste plak chocoladecake (1) 1500 g mandarijnvulling (2). Plaats hierop een 2de plak chocoladecake (1) en strijk de bovenkant egaal met 500 g mandarijnvulling (2). Plaats het cakeblok in de diepvries. Eénmaal hard, snij gebakjes van 25x120 mm en bedek met de rode marsepein (3). Strijk de gebakjes lichtjes in met goudpoeder en werk af met een Sint-chocoladedecor naar wens.