Red fruity cheesecake cakie bar

Ingrediënten

Hoeveelheid (g)
1. Zanddeeg
Tegral Satin Creme Cake New 1000
Bloem 80
Eieren 100
Mimetic Incorporation 400
2. Cakebeslag
Tegral Satin Creme Cake New 1500
Mimetic Incorporation 540
Eieren 525
Water 245
3. Cheesecake
Deli Cheesecake 900
Diepgevroren rood fruit 550
4. Kruimeldeeg
Tegral Satin Creme Cake New 750
Bloem 120
Eieren 75
Mimetic Incorporation 225

Werkwijze

1. Zanddeeg
Meng alle ingrediënten samen met de vlinder tot een deeg. Rol uit op 4 mm en plaats op een bakplaat van 60x40 cm, voorzien van bakpapier.

2. Cakebeslag
Meng alle ingrediënten gedurende 4-5 min. op gemiddelde snelheid met de vlinder. Verdeel 2750 g van het beslag op de plaat met het zanddeeg (1).

3. Cheesecake
Spuit doppen Cheesecake half in het cakebeslag (2). Meng het rood fruit met wat koud bindmiddel om lekken te voorkomen en verdeel over het oppervlak.

4. Kruimeldeeg
Meng alle ingrediënten samen met de vlinder tot een kruimelige massa. Verdeel royaal over het oppervlak. Bak af in een vloeroven van 180°C, gedurende 45-50 min. met gesloten dampsleutel.

Compositie

  1. Zanddeeg
  2. Cakebeslag
  3. Cheesecake
  4. Kruimeldeeg

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten

Karamelcake met pindanoten

Karamelcake met pindanoten

Wild blueberry pecannoot cakie bar

Cake met blauwe bosbessen en pecannoten op basis van Tegral Satin Creme Cake