Karamelcake met pindanoten

Ingrediënten

Hoeveelheid (g)
1. Cakebeslag met karamel
Mimetic Incorporation 500
Tegral 4Ever Cake 1000
Eieren 500
Classic Caramel 40
2. Pinda krokant
Gebroken pindanoten 200
Suiker 100
Eiwit 25
Deli Caramel QS
3. Melkchocolade coating
1000
Carat Decorcrem White 520 500

Werkwijze

1. Cakebeslag met karamel
Maak de Mimetic Incorporation zacht. Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 3 min. op lage snelheid. Vul de aluminium cakevorm met 280 g cakebeslag.

2. Pinda krokant
Alle ingrediënten mengen en de cake royaal bestrooien. Bak op 180°C gedurende 35 à 40 min. met gesloten sleutel. Spuit na afkoelen enkele doppen Deli Caramel bovenop de cake.

3. Melkchocolade coating
Smelt beide ingrediënten en meng deze samen. Verwerk aan 35 à 40°C. Overgiet de cake met een dun laagje coating.