Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Sachercake Abrikoos

Ingrediënten

Opbouw

Vul de cakevorm met 280 g cakebeslag (1). Bak af op 180°C waarvan 30 min. met gesloten dampsleutel en 10 min. met open dampsleutel. Ontvorm na uitovenen en laat afkoelen. Snij vervolgens de cake horizontaal in 2, vul met een laagje van 75 g abrikozenvulling (3) en plaats in de diepvries. Bestrijk de 4 zijden van de cake mooi glad met de ganache (2) en overgiet vervolgens met de ganache (35-38°C). Werk af naar keuze.

Werkwijze

1. Cakebeslag

Maak de Mimetic Incorporation zacht. Meng samen met de Tegral 4Ever cake en de eieren met de vlinder op lage snelheid gedurende 3 min. Breng de room aan de kook en giet op de Selection Noir Grains K10 (1) en het amandelspijs. Meng tot een ganache en meng eerst kort onder het cakebeslag gevolgd door de Selection Noir Grains K10 (2).


2. Ganache

Verwarm de room samen met de glucose tot het kookpunt. Giet op de Selection Noir Cacao-Trace drops en mix tot een emulsie met een staafmixer. Dek af met plastiek folie en plaats in de koeling.


3. Abrikozenvulling
Klaar voor gebruik.