* O-tentic Chef = 40 g Puratos O-tentic Durum + 80 g water aan 37°C.
Werkwijze
Kneedtijd (spiraal)
6 min. in 1ste versnelling + 6 min. in 2de versnelling.
Basistemperatuur*
54°C
Deegtemperatuur
24°C
Massarijs
30 min. onder plastiek aan omgevingstemperatuur.
Afwegen
350 g
Bolrijs
30 min. onder plastiek aan omgevingstemperatuur.
Opmaak
De deegbollen instrijken met een mengeling van Puratos Sunset Glaze en water (1/1). Met behulp van 4 vingers het deeg induwen op 1 cm van de zijkant (zie foto).
Eindrijs
30 min. op tafel.
Decoratie voor het bakken
Het deeg met beide handen van tafel nemen, lichtjes uitrekken en op tapijt plaatsen.
Oventemperatuur
230°C
Baktijd
20 min. met lichte stoomtoevoeging. De laatste 3 min. van de baktijd de sleutel openen.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.