Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
10 min. in 1ste versnelling en 3 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
24°C
Massarijs
20 min.
Afwegen
7000 g
Bolrijs
1 nacht aan 4°C
Opmaak
In stukken van 350 g verdelen. Deze half lang maken en 20 min. laten liggen. Ze vervolgens met een machine of met de hand tot 55 cm lang maken. Deze tussen deegkleedjes leggen.
Eindrijs
45-60 min.; 28°C; 80% R.V.
Decoratie voor het bakken
Bebloemen en 5 keer insnijden.
Oventemperatuur
Inovenen aan 260°C en onmiddellijk laten zakken naar 240°C.
Baktijd
25 min. met stoomtoevoeging. De laatste 5 min. van de baktijd, de sleutel openen.
Het stokbrood is de referentie voor de Franse bakkerij. Als ontbijt, voor de lunch of bij het avondmaal… Het is altijd lekker en zeker met een stukje kaas!
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.