Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Citroentje met Smoobees

Ingrediënten

Werkwijze

1. Madeleinebeslag

Smelt de Mimetic Incorporation en de boter en meng alle ingrediënten, behalve de Smoobees Lemon, samen met de vlinder gedurende 4 min. op gemiddelde snelheid. Spatel er de Smoobees Lemon onder en verdeel het beslag over de siliconen mat of in een metalen vorm. De baktijd is afhankelijk van de vorm en de oven (ventilatieoven: 9 min. op 210 210°C in een siliconen mat op gril of 8 min op 210 210°C in een metalen vorm). Ontvorm de madeleines wanneer deze een kerntemperatuur van 20 2525°C hebben.

2. Witte coating

Tempereer de Selection Blanc 30 Cacao Trace en mix met de staafmixer tot een homogene kleur bekomen wordt. Dompel de citroenen, met of zonder behulp van een tandenstoker, in de chocolade en schud de overtallige chocolade er goed af zodat een fijn en krokant chocoladelaagje bekomen wordt.

3. Groene spuitchocolade

Mix met de staafmixer tot een homogene kleur bekomen wordt. Spray de citroenen licht in en bij voorkeur aan de voor of achterkant van de citroen.