Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Email not linked to customer number
Caller and target are the same
Locked account
Unexpected error
Op zoek naar inspiratie voor het eindejaar?
Onze technisch adviseurs Matty Van Caeseele en Ludo de Kok inspireren u graag met 5 creatieve recepten.
Ontdek My Puratos en bestel uw Puratos producten online.
Al uw gebruikelijke producten aan huis geleverd in slechts een paar klikken? Exclusieve promoties het hele jaar door? Uw favoriete recepten eenvoudig bewaren? Switch naar online bestellen met My Puratos.
Pure chocolade met een cacaogehalte van 73%, gemaakt van Trinitario cacaobonen uit de Mékong Delta regio in Vietnam. Hij heeft een verrassende smaak van uitgesproken zure cacao, verrijkt met accenten van citrusfruit, hout en tabak.
Heerlijke melkchocolade met een cacaogehalte van 45%. Hij wordt gemaakt van Trinitario cacaobonen, geteeld in de Mékong Delta regio van Vietnam. Hij heeft een lichtzure cacaosmaak en een subtiele combinatie van aroma’s van toffee, koffie en gekookte melk.
Nieuwe generatie vetstof voor gebruik in al uw degen voor cake, vlaaien, koekjes, kruimeldeeg en soezen. Geeft een superieure kwaliteit aan al uw producten met een smaakprofiel vergelijkbaar met boter alsook een langere vershouding.
Bovendien garandeert Mimetic Incorporation een kostreductie tegenover boter en een stabiele prijs.
Een subtiele mengeling van praliné (amandel en hazelnoot), 12% karamelvlokken van Isigny en Guérande zeezout voor een heerlijke smaak en een knapperige textuur.
Onze engagementen tegenover u en de generaties van de toekomst
We verbinden ons ertoe een positieve impact te hebben op de samenleving en wij nemen deze verantwoordelijkheid niet licht op. Wij streven naar een duurzaam, respectvol en evenwichtig bedrijfsmodel.
Innovatie geïnspireerd door onze Taste Tomorrow consumentenstudie
Ontdek de trends op het gebied van bakkerij, patisserie en chocolade, evenals ons diepgaande onderzoek naar lokaal en internationaal consumentengedrag.
Ontdek de belangrijkste bakkerijtrends voor 2025 met de inzichten van Taste Tomorrow. Omarm lokale ingrediënten, zorg voor de darmgezondheid, surf op de desemgolf en verwen consumenten met hun favoriete klassiekers.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.