Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Musthaves om uw bedrijf te laten groeien

Laat uw bedrijf groeien met onze populairste producten

Onze zorgvuldig samengestelde selectie kwaliteitsingrediënten is ontworpen om u te helpen kosten te besparen, de efficiëntie te verhogen en uw creatieve potentieel aan te wakkeren. Ontdek ons assortiment ambachtelijke benodigdheden en ervaar de transformerende impact die ze kunnen hebben op uw bakproducten.

FINANFINANCIËLE VOORDELEN VOOR UW BEDRIJF

Onze artisanale benodigdheden ontsluiten niet alleen je artistieke potentieel, maar bieden ook aanzienlijke financiële voordelen voor uw bedrijf. Kostenbeheersing en maximale winstgevendheid zijn essentieel voor ambachtelijke bakkers zoals u. Ontdek de financiële voordelen die u kunt behalen met onze ambachtelijke benodigdheden.

Sunset Glaze

Sunset Glaze

Zeg maar dag tegen dure ei-wassingen! Ons kosteneffectieve alternatief, Sunset Glaze, biedt dezelfde glanzende afwerking, waardoor je kunt besparen op de kosten van ingrediënten terwijl je toch prachtige, professioneel uitziende bakwaren maakt.

Mimetic

Mimetic

Vervang dure boter door Mimetic, een budgetvriendelijke botervervanger die de rijke smaak en romige textuur van traditionele boter nabootst, zodat je de kosten voor ingrediënten kunt verlagen zonder afbreuk te doen aan smaak of kwaliteit.

Uitzonderlijke prestaties zijn uw sleutel tot succes

Ontdek hoe onze artisanale benodigdheden uw prestaties kunnen verbeteren en u kunnen helpen uitstekende resultaten te behalen. Van het verbeteren van de kwaliteit van je creaties tot het optimaliseren van je processen, onze producten zijn ontworpen om uw prestaties naar nieuwe hoogten te brengen.

Verbeter de kwaliteit van uw product
Topfil Finest Apricot Pieces 70%
Onze Topfil fruitvullingen hebben een frisse en volle fruitsmaak alsook een natuurlijk uitzicht dankzij de stukken fruit.
Topfil Finest Cherry Pieces 70%
Onze Topfil fruitvullingen hebben een frisse en volle fruitsmaak alsook een natuurlijk uitzicht dankzij de stukken fruit.
Belcolade Selection Lait Cacao-Trace
Romige melkchocolade met een mooi evenwicht tussen een subtiele geroosterde toets en een frisse, fruitige smaak.
Topfil Apple Minicubes 90%
Onze Topfil fruitvullingen hebben een frisse en volle fruitsmaak alsook een natuurlijk uitzicht dankzij de stukken fruit.
Soft'R White Sense
Verbeteraar voor wit en lichtbruin brood met een uitstekende vershouding en heerlijke smaak.
Soft'R Cashmere
Pastaverbeteraar voor een zachte textuur en een uitstekende vershouding van uw luxeproducten.
Harmony Classic Neutre (neutraal)
Een hoogwaardige geconcentreerde afdekgelei voor fruittaarten, cakes & viennoiserie. Deze beschermt uw fruit op een efficiënte wijze en verlengt de vershouding. Ons volledige Harmony gamma bevat enkel natuurlijke kleurstoffen en aroma's.
Belcolade Noir Selection
Gebalanceerde donkere chocolade met een combinatie van bitterheid en een fris, fruitig aroma.
Belcolade Blanc Selection X605/G
Mooi gebalanceerde duurzame witte chocolade met een aroma van vanille en een toets van gekookte melk.
Tegral Vita+ Graines Germées
Mélange complet en poudre pour un délicieux pain aux graines de seigle germées, et autres graines et céréales. Clean label.
Easy Luxe 25%
25% mengeling in poeder waarmee u op een eenvoudige manier heerlijke luxeproducten maakt. Geeft uw producten een uitstekende smaak, een zachte, malse kruim en het verlengt hun vershouding. Met Easy Luxe 25% kan u de voedingswaarden van uw luxeproducten verbeteren door hun vetgehalte te verlagen.
Tegral Satin Creme Cake New
Complete mengeling voor zachte cakes, muffins, wafels en koekjes. Sterk fruit- en inclusiedragend. Recept op basis van olie.
Tegral 4Ever Cake
Complete mengeling voor 4/4 cake met lange vershouding, mooie ovenwerking en sterk fruiten inclusiedragend. Recept op basis van boter, margarine of Mimetic Incorporation.
Tegral Biscuit
Mengeling voor biscuit met fijne, lichtgele kruim.
Tegral Vita+ Céréales Complètes
Mélange complet en poudre pour un délicieux pain à base de 40% de céréales complètes. Clean label.
Tegral Vita+ Flocons d'Avoine
Mélange complet en poudre pour un délicieux pain aux flocons d’avoine (20%), graines et céréales. Clean label.
Cremyvit
Mengeling voor koude bereiding van patisseriecrème met water. Zeer gebruiksvriendleijk en met een door de consument geprefereerde smaak.
S500 Sense 5%
Veelzijdige poederverbeteraar met hoge performantie voor krokante producten. Zorgt voor nog meer tolerantie in uw degen. Met deze verbeteraar zal u voortaan ook blaasjes vermijden tijdens het remrijsproces. Geeft een nog intensere smaak aan uw producten.
Rustic CL
Poederverbeteraar met hoge performantie voor volkorenbroden en andere speciale bruine broden en broodjes. Geeft de juiste vershouding voor volkorenbrood. Clean label.
Cremygel
Mengeling voor koude bereiding van patisseriecrème met melk. Geeft een overheerlijke smaak dankzij het gebruik van melk.

Blijf de concurrentie voor

Ontdek hoe onze ambachtelijke benodigdheden het imago van uw bakkerij kunnen verbeteren en hoe u uzelf kunt positioneren als een vertrouwde bestemming voor exquise bakkerijproducten.

Producten met 'clean label'

Producten met 'clean label'

Voldoe aan de groeiende vraag naar transparantie van uw klanten

Chocolade van duurzame bron

Chocolade van duurzame bron

We werken hand in hand met geselecteerde gemeenschappen van Cacao-Trace cacaoboeren om bonen van superieure kwaliteit te verkrijgen en om de fermentatie van cacao in lokale centra na de oogst te beheersen.

Op de hoogte van de laatste trends

Op de hoogte van de laatste trends

Gebruik onze ambachtelijke benodigdheden om recepten te maken met de nieuwste markttrends. Zorg ervoor dat je creaties altijd in lijn zijn met de steeds veranderende eisen van de consument

BESTEL UW PRODUCTEN ONLINE

Maak een account aan of log in op Mijn Puratos en bestel uw favoriete producten eenvoudig online! 

BESTEL UW PRODUCTEN ONLINE