Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Ambachtelijke bakker

VAN BROODVERBETERAARS TOT GLAZUUR: ESSENTIËLE INGREDIËNTEN VOOR ELKE BAKKER

Of je nu een doorgewinterde bakker bent of net begint, het beschikken over de juiste ingrediënten en apparatuur is van fundamenteel belang om je bedrijf te laten groeien. Maximaliseer uw tijd in de keuken met onze hoogwaardige ingrediënten. Bereik onberispelijke resultaten voor elke batch, of je nu een crèmevulling maakt of het lekkerste, knapperigste brood. Uw bereidingen zullen zeker indruk maken op uw klanten!

Een deeg dat de verkoop stimuleert: de essentiële ingrediënten voor elke bakker
Mimetic 20
Nieuwe generatie vetstof voor gelamineerde producten, met een unieke rijke smaak die wegsmelt in de mond. Ideaal voor verwerking op lagere temperatuur.
Softgrain 5 CL
Mengeling van zachte, voorgekookte granen (rogge, zonnebloempitten, bruin en geel lijnzaad, tarwe en spelt) geweekt in een natuurlijke desem.
S500 CL
Veelzijdige poederverbeteraar met hoge performantie voor krokante producten. Zorgt voor nog meer tolerantie in uw degen. Clean label.
O-tentic Origin
Actief bakkerij-ingrediënt in poeder op basis van rogge- en tarwedesem. Geeft een typisch aroma van lange fermentatie aan uw producten.
O-tentic Durum
Actief bakkerij-ingrediënt in poeder op basis van harde tarwedesem en natuurlijke fermentatie. Geeft de typische smaak van Italiaans brood aan uw producten.
Belcolade Selection Lait Cacao-Trace
Romige melkchocolade met een mooi evenwicht tussen een subtiele geroosterde toets en een frisse, fruitige smaak.
Patisfrance StarFruit Framboise (framboos)
Gebruiksklare fruitpuree zonder stukjes op basis van 90% framboos. Natuurlijk en vrij van additieven, kleurstoffen en bewaarmiddelen.
Miroir Original Neutre (neutraal)
Gebruiksklare spiegel voor horizontale toepassingen. Ons volledige Miroir gamma bevat enkel natuurlijke kleurstoffen en aroma's.
Deli Caramel
Karamelvulling op basis van echte karamel, gemaakt op de traditionele wijze met melk en suiker.
Ambiante
Gesuikerd (22%) en romig, uitstekend volume en stabiliteit. Perfect voor decoraties, 24% vetgehalte.
Sapore Salome
Gepasteuriseerde donkerbruine roggedesem met een gemoute en licht geroosterde smaak. Heeft een sterk en karakteristiek aromatisch profiel.
Sapore Carmen 50
Gepasteuriseerde lactische tarwedesem voor luxeproducten en viennoiserie. Verbetert de aroma’s van boter en melk in uw producten en geeft ze een fijnere kruim. Clean label.
Sapore Oracolo
Roggedesem met een fruitige toets.
Tegral Vita+ Gekiemde Granen
100% mengeling in poeder voor een heerlijk brood met gekiemde roggegranen en andere soorten zaden en granen. Clean label.
Tegral Vita+ Volkoren
100% mengeling in poeder voor een heerlijk brood met 40% volkorengranen. Clean label.
Tegral Vita+ Havermout
100% mengeling in poeder voor een heerlijk brood met havermout (20%), zaden en granen. Clean label.

Snacking

Gezouten snacks: een segment met veel potentieel

Specifiek voor de bakkerijsector worden hartige snacks beschouwd als een van de meest dynamische segmenten met het grootste groeipotentieel in België in de komende jaren.

BESTEL JE FAVORIETE BAKKERIJPRODUCTEN ONLINE

Maak vandaag nog je account aan en krijg toegang tot onze exclusieve online shop, boordevol uiterst verfijnde oplossingen voor bakkerijen, patisserieën en chocoladewinkels.

Klantgetuigenis

Jan geeft ons zijn mening over de webshop

"Ik vind de webshop heel praktisch. Ik kan dag en nacht online bestellen via mijn computer, tablet of smartphone. Ik heb makkelijk toegang tot mijn facturen, ik kan inspiratie opdoen via de recepten, ik kan makkelijk de producten vinden die ik gewend ben te bestellen en natuurlijk kan ik zelf de datum en plaats van levering kiezen."