Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Sweet Pizza

Inspiratie voor zoete snacks

Reeds in de jaren ’80 werd er geëxperimenteerd met zoete pizza’s of dessertpizza’s door toevoeging van fruit, chocolade en noten. 

Daarnaast mogen we ook de invloed van sociale media niet onderschatten. Visueel aantrekkelijke voeding versterkt hun populariteit.

Ook het veranderende gedrag van de consument speelt een belangrijke rol. Consumenten houden van traditie, en zien dus graag een vertrouwd element terugkomen, maar willen graag nieuwe smaken en texturen uitproberen. 

Wat u kunt verwachten:

  • Basisrecepten voor zachte luxe degen met Easy Luxe 25% en Soft’R Cashmere Acti-Plus
  • Sweet Pizza recepten met chocolade, fruit en noten
  • Alternatieve brioche recepten

Laat u verrassen door de combinatie van smaak, textuur en vakmanschap. Een boekje boordevol inspiratie om uw toonbank kleur en karakter te geven!

Onze brochures

Volkoren

Volkoren

Een boekje boordevol recepten, weetjes en interessante tips voor het maken van volkorenbrood!

Eindejaarsinspiratie

Eindejaarsinspiratie

In deze brochure ontdekt u feestelijke creaties die het eindejaar extra glans geven.

Tartelettes

Tartelettes

In deze inspirerende brochure ontdekt u het volledige potentieel van tartelettes—een klassiek gebak dat het hele jaar door inzetbaar is.

Week van de Eclair

Week van de Eclair

In dit receptenboekje nemen we u mee in de zevende editie van de Week van de Eclair, waar vakmanschap en Belgische chocolade samenkomen.

Cacao-Trace Annual Report 2024

Cacao-Trace Annual Report 2024

Transparantie en impact in de wereld van cacao

Praliné Collection

Praliné Collection

Van klassiek tot creatief: de veelzijdigheid van pralinés

Belcolade Origins Inspiration Book

Belcolade Origins Inspiration Booklet

Ontdek de unieke smaken van Belcolade Origins chocolade

Barbecue

Barbecue

Brood speelt een verrassend belangrijke rol bij de barbecue. Van pistolets en stokbrood tot ciabatta en focaccia, de keuze is eindeloos.

Snacking

Snacking

Een boekje boordevol recepten, technieken en ideeën om uw toonbank te laten schitteren!