Reeds in de jaren ’80 werd er geëxperimenteerd met zoete pizza’s of dessertpizza’s door toevoeging van fruit, chocolade en noten.
Daarnaast mogen we ook de invloed van sociale media niet onderschatten. Visueel aantrekkelijke voeding versterkt hun populariteit.
Ook het veranderende gedrag van de consument speelt een belangrijke rol. Consumenten houden van traditie, en zien dus graag een vertrouwd element terugkomen, maar willen graag nieuwe smaken en texturen uitproberen.
Wat u kunt verwachten:
Laat u verrassen door de combinatie van smaak, textuur en vakmanschap. Een boekje boordevol inspiratie om uw toonbank kleur en karakter te geven!
In deze brochure ontdekt u feestelijke creaties die het eindejaar extra glans geven.
In deze inspirerende brochure ontdekt u het volledige potentieel van tartelettes—een klassiek gebak dat het hele jaar door inzetbaar is.
In dit receptenboekje nemen we u mee in de zevende editie van de Week van de Eclair, waar vakmanschap en Belgische chocolade samenkomen.
Ontdek de unieke smaken van Belcolade Origins chocolade