Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Chocolatier

GENIET VAN DE UNIEKE SMAAK VAN CHOCOLADE GEMAAKT DOOR EXPERTS

Of u nu een doorwinterde professional bent of uw passie voor chocolade net begint te ontdekken, wij zijn er om u te helpen uw kunst naar een nieuw niveau te brengen. Van echte Belgische chocolade van hoge kwaliteit tot onze pralinés met een unieke smaak, wij hebben de perfecte ingrediënten om uw creaties te verfijnen. Dus waar wacht u nog op? Ontdek de unieke smaak van onze producten en beleef plezier in uw atelier met onze nieuwste innovaties.

Proef de ware essentie van chocolade: de rijke smaak van echte Belgische chocolade
Selection Noir 65 Cacao-Trace
Gebalanceerde donkere chocolade met een intens aroma van cacao, een frisse, fruitige toets en een lichtjes geroosterde cacaosmaak.
Belcolade Selection Noir Cacao-Trace
Pure chocolade met een mooi evenwicht tussen een frisse, fruitige toets en een lichtjes geroosterde cacaosmaak.
Belcolade Shavings Noirs (schaafsels)
Schavelingen van pure Belcolade chocolade.
Belcolade Selection Noir Grains K10 Cacao-Trace
Bakvaste druppels van pure Belcolade chocolade.
Belcolade Origins Noir Uganda Bio Cacao-Trace
Pure chocolade met een cacaogehalte van 80%, afkomstig van de rijke, minerale bodem van de Bundibugyo-regio. Deze chocolade biedt een diepe en langdurige geroosterde cacao-intensiteit. Zijn robuuste cacaosmaak wordt subtiel verrijkt met heerlijke tonen van vers citrusfruit en gedroogd fruit alsook subtiele aardse tonen van humus en leem.
Belcolade Origins Noir Vietnam Cacao-Trace
Pure chocolade met een cacaogehalte van 73%, gemaakt van Trinitario cacaobonen uit de Mékong Delta regio in Vietnam. Hij heeft een verrassende smaak van uitgesproken zure cacao, verrijkt met accenten van citrusfruit, hout en tabak.
Belcolade Selection Noir Supreme Cacao-Trace
Donkere chocolade met een sterke en bittere cacaosmaak vergezeld van citrusaroma’s.
Belcolade Origins Lait Papua New Guinea Bio Cacao-Trace
Met een cacaogehalte van 39% is dit een zeer frisse en romige melkchocolade gemaakt van de meest smaakvolle bonen. Hij biedt een karakteristieke karamelsmaak met onderliggende tonen van fruit en een vleugje hazelnoot.
Belcolade Selection Lait Cacao-Trace
Romige melkchocolade met een mooi evenwicht tussen een subtiele geroosterde toets en een frisse, fruitige smaak.
Belcolade Shavings Lait (schaafsels)
Schavelingen van Belcolade melkchocolade.
Belcolade Selection Lait Caramel
Zéér originele melkchocolade met een intense karamelsmaak.
Selection Amber Cacao-Trace
Evenwichtige witte karamelchocolade met een aroma van gekookte melk en toetsen van boter, zout en vanille.
Selection Blanc Intense Cacao-Trace
Matig zoete witte chocolade met een licht boteraroma.
Belcolade Selection Blanc Cacao-Trace
Mooi gebalanceerde witte chocolade met een aroma van vanille en een toets van gekookte melk.
Belcolade Shavings Blanc (schaafsels)
Schavelingen van witte Belcolade chocolade.
Ontdek het Belcolade-gamma
Vind uw chocoladetoepassingen opnieuw uit met unieke smaakprofielen
PatisFrance Praliné à l’ancienne
Een traditionele praliné met 67% geroosterde hazelnoten en amandelen met een authentieke smaak en een korrelige textuur.
PatisFrance Pralirex Pistache 100%
100% pure pistachepasta met een rijke en intense smaak.
PatisFrance Pralicrac Chocolait
Een subtiele mengeling van praliné (amandel en hazelnoot) en Cacao-Trace melkchocolade voor een heerlijke smaak en een knapperige textuur.
PatisFrance Praliné Noisette 50%
Klassieke praliné met hazelnoten en een zeer smeuïge textuur. Ronde hazelnootsmaak, medium geroosterd.
Ontdek het assortiment

ONTDEK ONS PROGRAMMA VOOR DUURZAME CACAO

Cacao-Trace
 

Een duurzaam inkoopprogramma voor cacao dat zich richt op chocolade met een superieure smaak en het creëren van waarde voor iedereen, van producent tot consument.

  • Bonen van de hoogste kwaliteit;
  • Fermentatie en drogen volgens strikte regels;
  • Specialisten controleren en verbeteren het fermentatieproces; 
  • Voor elke kilo verkochte chocolade wordt €0,10 rechtstreeks gedoneerd aan cacaoproducerende gemeenschappen.

BESTEL JE FAVORIETE CHOCOLADE ONLINE

Maak vandaag nog je account aan en krijg toegang tot onze exclusieve online shop, boordevol uiterst verfijnde oplossingen voor bakkerijen, patisserieën en chocoladewinkels.

ONZE KLANTEN GETUIGEN

"De verschillende assortimenten van Belcolade maken het me gemakkelijk om al mijn klanten tevreden te stellen! Ik gebruik het Selection-assortiment om recepten te maken die iedereen aanspreken. Mijn signatuurcreaties zijn gemaakt met So'Choc uit het Expression-assortiment. Een smaakprofiel dat ik nog nooit geproefd heb! Waar Puratos voor mij echt het verschil maakt, is haar inzet voor duurzaamheid. Ik hou echt van het idee om recepten te maken die bijdragen aan een betere wereld! "

ONZE EXPERTS STAAN ALTIJD KLAAR OM IDEEËN, ERVARINGEN EN OPLOSSINGEN MET U TE DELEN

ONTMOET ONZE CACAOPRODUCENTEN

100% van de CHOCOLADEBONUS gaat naar de sociale, economische en ecologische ontwikkeling van onze cacaoproducerende gemeenschappen die betrokken zijn bij het Cacao-Trace programma. We willen de levensstandaard van de cacaoboeren verbeteren.

ONTMOET ONZE CACAOPRODUCENTEN