Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Promo Crazy Day

Geniet van een exclusieve online promotie alleen geldig  op vrijdag 01/09/2023 vanaf 00u00 tot 23u59. 

* Deze promotie is alleen geldig op 1 online bestelling. De totale prijs van de producten die onder deze promotie vallen, mag niet hoger zijn dan 2.000€ exclusief BTW.

  • Vanaf 500€ krijgt u 5% korting 
  • Vanaf 1.000€ krigt u 10% korting 
  • Vanaf 1.500€ krijgt u 15% korting

Dit is geldig op 10 producten in de categorie verbeteraars:

Ontdek welke producten betrokken zijn
Soft'R White Sense Extra
Poederverbeteraar voor wit en lichtbruin brood met een uitzonderlijke vershouding, zachte kruim en heerlijke smaak.
Soft'R White Sense
Verbeteraar voor wit en lichtbruin brood met een uitstekende vershouding en heerlijke smaak.
Rustic CL
Poederverbeteraar met hoge performantie voor volkorenbroden en andere speciale bruine broden en broodjes. Geeft de juiste vershouding voor volkorenbrood. Clean label.
Rustic Acti-Plus
Poederverbeteraar met hoge performantie voor volkorenbroden en andere speciale bruine broden en broodjes. Geeft de juiste vershouding voor volkorenbrood.
Soft'R Brown Acti-Plus
Poederverbeteraar met hoge performantie voor broden die tot 50% volkorenmeel of tot 20% tarwevlokken bevatten. Geeft een uitstekende vershouding.
S500 Sense 5%
Veelzijdige poederverbeteraar met hoge performantie voor krokante producten. Zorgt voor nog meer tolerantie in uw degen. Met deze verbeteraar zal u voortaan ook blaasjes vermijden tijdens het remrijsproces. Geeft een nog intensere smaak aan uw producten.
S500 Acti-Plus
Veelzijdige poederverbeteraar met hoge performantie voor krokante producten. Zorgt voor nog meer tolerantie in uw degen. Met deze verbeteraar zal u voortaan ook blaasjes vermijden tijdens het remrijsproces.
S500
Veelzijdige poederverbeteraar met hoge performantie voor krokante producten. Zorgt voor nog meer tolerantie in uw degen.

ONTDEK HOE U UW BROOD MEER VERSHEID EN KROKANTHEID KAN GEVEN