Meng de Classic Coco met de banketbakkersroom en spatel hieronder de geroosterde geraspte kokos.
Verwarm de Chantypak en de room tot het kookpunt. Voeg het citroengras toe en laat infuseren gedurende minimum 30 min. Verwijder het citroengras en verwarm de room terug tot 60°C. Giet deze bereiding op de Blanc Intense Cacao-Trace drops en mix tot je een homogene textuur bekomt. Plaats in de frigo aan 4-6°C gedurende 12 uur. Klop vervolgens op zoals slagroom.
Maak de roulade kokosbiscuit (1) los van het bakpapier en leg op een nieuw bakpapier met de korstzijde naar boven. Spuit afwisselend banen met de kokoscrème (2), de exotische vulling (3) en de opgeklopte citronelleroom (4). Rol de roulade op in de breedte om een roulade van 60 cm te bekomen en plaats in de diepvries. Plaats de roulade op de zanddeegbodem (5) en strijk hem aan met de resterende citronelleroom (4). Bestrooi licht met geroosterde geraspte kokos en decoreer met mango en kokos.