Hoeveelheid (g) | ||
---|---|---|
1. Roulade kokosbiscuit | ||
Eieren | 750 | |
Water | 150 | |
Tegral Biscuit | 450 | |
Geraspte kokos | 75 | |
Cremyvit | 100 | |
2. Kokoscrème | ||
Classic Coco (kokosnoot) | 40 | |
Banketbakkersroom op basis van CPT new | 700 | |
Geroosterende geraspte kokos | 120 | |
3. Exotische vulling | ||
Topfil Apple Minicubes 90% | 800 | |
2 mango's (brunoise) | 400 | |
Passievrucht | 4 st | |
4. Opgeklopte citronelleroom | ||
Chantypak | 300 | |
Verse room (35% v.g.) | 1200 | |
Citroengras (ingesneden en geplet) | 7 st | |
450 | ||
5. Zanddeegbodem | ||
Tegral Patacrout | 385 | |
Patisfrance Amandes Râpées | 250 | |
Blonde cassonade | 116 | |
Mimetic Incorporation | 300 | |
Zout | 2 | |
Gepofte rijst | 100 | |
* Recept voor 2 roulades van 60 cm |
Maak de roulade kokosbiscuit (1) los van het bakpapier en leg op een nieuw bakpapier met de korstzijde naar boven. Spuit afwisselend banen met de kokoscrème (2), de exotische vulling (3) en de opgeklopte citronelleroom (4). Rol de roulade op in de breedte om een roulade van 60 cm te bekomen en plaats in de diepvries. Plaats de roulade op de zanddeegbodem (5) en strijk hem aan met de resterende citronelleroom (4). Bestrooi licht met geroosterde geraspte kokos en decoreer met mango en kokos.