Halloweenmasker

Ingrediënten

1. Deeg

Hoeveelheid (g) %
Bloem 1000 100
Water (±) 400 40
Gist 50 5
Zout 17 1,7
Suiker S1 80 8
Soft'R Cashmere Acti-Plus 150 15
Micram RPSO SG 100 10
of
Mimetic Incorporation
Sapore Carmen 50 50 5

2. Speculooscroute

Hoeveelheid (g) %
Eieren 200 20
Speculooskruiden 15 1,5
Tegral Patacrout 1000 100
Mimetic 20 400 40
of
Mimetic 32

Alle ingrediënten op lage snelheid mengen tot een homogeen deeg bekomen wordt. Vervolgens uitrollen tot een dikte van 2 mm. Ovaal uitsteken, even groot als de gewone deegstukjes, en 2 ogen en een mond maken met behulp van een uitsteker.

3. Vulling

Hoeveelheid
Topfil Apple Cubes 86%* Q.S.

De vulling in een siliconen vorm met een doorsnede van 3,5 cm spuiten en op -35°C invriezen. Daarna bewaren op -18°C.

Werkwijze

Ontdek

Related recipes