Hoeveelheid (g) | % | |
---|---|---|
Bloem | 1000 | 100 |
Water (±) | 400 | 40 |
Gist | 50 | 5 |
Zout | 17 | 1,7 |
Suiker S1 | 80 | 8 |
Soft'R Cashmere Acti-Plus | 150 | 15 |
Micram RPSO SG | 100 | 10 |
of | ||
Mimetic Incorporation | ||
Sapore Carmen 50 | 50 | 5 |
Hoeveelheid (g) | % | |
---|---|---|
Eieren | 200 | 20 |
Speculooskruiden | 15 | 1,5 |
Tegral Patacrout | 1000 | 100 |
Mimetic 20 | 400 | 40 |
of | ||
Mimetic 32 |
Alle ingrediënten op lage snelheid mengen tot een homogeen deeg bekomen wordt. Vervolgens uitrollen tot een dikte van 2 mm. Ovaal uitsteken, even groot als de gewone deegstukjes, en 2 ogen en een mond maken met behulp van een uitsteker.
Hoeveelheid | ||
---|---|---|
Topfil Apple Cubes 86%* | Q.S. | |
* U kan ook één van onze andere Topfils gebruiken: Apple Minicubes 90% (appelen), Finest Cherry 70% CL (kersen), Pear 70% CL (peren), Mandarin 60% (mandarijnen), Raspberry 70% CL (frambozen) en Wild Blueberry 70% CL (wilde blauwe bessen). |
De vulling in een siliconen vorm met een doorsnede van 3,5 cm spuiten en op -35°C invriezen. Daarna bewaren op -18°C.