Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Aardbeienijs

Ingrediënten

Werkwijze

Basiscompositie

Koude bereiding: Meng de Extraglace Vanille met de melk en homogeniseer met een staafmixer gedurende ± 1 min. Laat in de koeling rijpen gedurende minimaal 30 min. De basis is klaar om op smaak te brengen of onmiddellijk te turbineren. Opgelet: rauwe melk altijd eerst verwarmen om te pasteuriseren! 

Warme bereiding: Breng de melk aan de kook, neem van het vuur en voeg de Extraglace Vanille toe en meng. Homogeniseer met een staafmixer gedurende ± 3 min. Koel zo snel mogelijk terug tot 7°C en laat minimaal 12 uur rijpen. De basis is klaar om op smaak te brengen of onmiddellijk te turbineren.


Aardbeienijs

Voeg de Classic Fraise en de Topfil Finest Strawberry 70% CL toe aan de basiscompositie en meng. Klaar om te turbineren.


Tips

Voeg na het turbineren een swirl op basis van Topfil Finest Strawberry CL 70% toe. We adviseren 150 g Topfil Finest Strawberry 70% CL per liter compositie. Voeg hier 30% (45 g) Puratos Miroir l’Original Neutre aan toe voor een betere textuur.