Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Onze manier van handelen

We brengen de planeet vooruit door innovatieve voedseloplossingen te creëren voor de gezondheid en het welzijn van mensen overal ter wereld.

Hier bij Puratos geloven we dat voedsel een buitengewone kracht in ons leven heeft: de kracht om gezinnen te voeden, te koesteren, te troosten en samen te brengen. Voeding verenigt mensen van alle achtergronden en kan een glimlach op ons gezicht toveren als we belangrijke momenten van het leven vieren - groot en klein. Het heeft zelfs de unieke kracht om te genezen! 

We nemen deze grote verantwoordelijkheid niet licht op en daarom hebben we ons actief toegewijd aan een holistisch bedrijfsmodel, een model dat duurzaam, respectvol en evenwichtig is. Daartoe voeren we plannen uit om CO2-neutraal te worden, verantwoord om te gaan met water en afval te verminderen. Onze grondstoffen worden met respect ingekocht en we streven naar veilige en stabiele inkomsten voor boeren. We werken in harmonie met de gemeenschappen waar we deel van uitmaken en investeren in het bieden van levensveranderende, educatieve mogelijkheden in onze bakkerijscholen. We zijn toegewijd aan onze medewerkers en creëren een zorgzame werkomgeving die diversiteit verwelkomt en persoonlijke ontwikkeling bevordert. 

Voedselinnovatie is energie voor het goede. Daarom streven we er voortdurend naar om onze positieve impact te vergroten door het creëren van innovatieve voedseloplossingen die gezondheid en welzijn bevorderen en bedrijven, klanten, mensen en de planeet gestaag vooruit helpen.

Onze missie

Bij Puratos helpen we klanten succesvol te zijn met hun bedrijf, door technologieën en ervaringen uit culturen over de hele wereld omtrent voeding om te zetten in nieuwe kansen. Samen verbeteren we het leven van mensen en beschermen we de planeet.

Onze gedragscode

Onze gedragscode begeleidt ons in onze acties met integriteit en bouwt onderweg vertrouwen op, zowel in onze collega's, onze klanten, onze leveranciers en alle andere belanghebbenden die we ontmoeten. Dit vertrouwen is de basis van onze Puratos Magic, die is geïntegreerd in ons doel, missie en manifest, evenals onze waarden en werkprincipes.

De Puratos "Gedragscode" bevat richtlijnen om ervoor te zorgen dat alle personen, handelend namens Puratos, hun zaken ethisch en in overeenstemming met internationale en lokale wetten en de normen uiteengezet door Puratos in haar beleid, groepsregels, procedures en richtlijnen. 

Speak up @ Puratos

Puratos zet zich in om zaken te doen met eerlijkheid, integriteit en respect voor de toepasselijke wetgeving en onze waarden en werkingsprincipes. Ondanks deze toezegging kunt u op een dag gedrag waarnemen dat niet in overeenstemming is met de toepasselijke wetgeving, onze Gedragscode of ons bedrijfsbeleid. Puratos hecht veel waarde aan de hulp van medewerkers en derden die hun zorgen uiten. Door dit te doen, geeft u Puratos de mogelijkheid om het probleem aan te pakken.

Deze zorgen kun je uiteraard bespreken met je manager, HR-manager of je contactpersoon binnen Puratos. Als alternatief kunt u ook contact opnemen met het e-mailadres codeofconduct@puratos.com, ons online Speak Up Portal of, voor zover beschikbaar in uw land, onze Speak Up Hotline.

Onze waarden

Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit is de maatstaf waaraan we alle handelingen meten. Het is onze ambitie om ze vanaf de eerste keer goed te doen, en we streven er altijd naar om te leren en te verbeteren. Kwaliteit is de verantwoordelijkheid van iedereen, aangezien we streven naar de hoogste normen en continu de manier van werken verbeteren.

Moed

Moed

Moed betekent handelen met vertrouwen en optimisme bij tegenslag. Het stimuleert ons om nieuwe oplossingen te onderzoeken, te innoveren en continu te verbeteren. Moed stelt ons in staat om berekende risico's te nemen bij het nastreven van onze visie.

Integriteit

Integriteit

Integriteit is ons morele kompas. Geleid door morele en ethische principes, behandelen we mensen met respect, waarbij onze waarden altijd onze acties bepalen. We hebben een nultolerantie voor onethisch gedrag.

Passie

Passie

Passie is wat ons inspireert. Passie voor brood, patisserie en chocolade, passie voor onze mensen, onze cultuur, onze klanten, onze gemeenschappen, de planeet en onze resultaten. Passie geeft ons een hoger doel; het stelt ons in staat om op lange termijn te denken en tegelijkertijd resultaten op korte termijn te leveren. Passie drijft ons om te bereiken wat aanvankelijk onmogelijk leek om onze klanten tevreden te stellen.

Samenwerking

Samenwerking

Samenwerking is hoe we ervoor kiezen om te winnen. Er gebeuren geweldige dingen wanneer onze teams nauw samenwerken en hun verschillende achtergronden, ervaringen en kracht combineren.

Visie

Visie

Onze visie bepaalt onze toekomst door voort te bouwen op ons heden. Het verbindt onze strategie met ons doel en baant de weg voor onze teams om uitmuntend uit te voeren. Visie stelt ons in staat om groots te dromen, obstakels aan te pakken en te overwinnen en nieuwe ambities te stellen.

Onze organisatie

Leer meer over de Puratos organisatie, een wereldwijde, klantgerichte organisatie en hecht familiebedrijf.

Ontdek

Onze geschiedenis

Puratos heeft een rijke en gevarieerde geschiedenis van reeds 100 jaar die de Groep heeft gevormd tot wat het nu is.

Ontdek