Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Onze Organisatie

De Puratosfamilie

De Puratos Groep is een wereldwijde organisatie waarbij de klant centraal staat. Onze groep staat bekend als een hecht familiebedrijf – niet alleen met ons personeel maar ook met onze klanten. Het is dankzij deze hechte band dat we plannen op lange termijn kunnen maken, zonder externe tussenkomst. Het heeft ons ook geholpen om duidelijke doelstellingen te creëren waardoor Puratos zich kon ontwikkelen tot de succesvolle internationale organisatie die ze vandaag is.

Een uitgebreide familie

We hebben een uitgebreide familie kunnen ontwikkelen door samen te werken met andere partners en door het Directiecomité open te stellen voor mensen die erkend worden om hun ervaring in de sector en hun onberispelijke waarden.

Meer weten over hoe Puratos georganiseerd is? Bezoek onze contactpagina.

Visie & Missie

Onze visie en missie focussen op het behalen van hoge standaarden en het helpen van onze klanten om succesvol te zijn.

Lees meer

Ontdek meer over Puratos

Onze manier van handelen

Onze manier van handelen ligt aan de kern van alles wat we doen, en omvat alle waarden die ons maken tot een innovatieve partner in innovatie.

Lees meer

Ontdek meer over Puratos