Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Onze organisatie

  

Onze organisatie

De reis van Puratos begon in 1919, iets meer dan honderd jaar geleden. Wat begon als een “vader en zoon” activiteit, groeide uit tot een succesvolle internationale onderneming. Ons bedrijf biedt nu een volledig assortiment van geavanceerde diensten en ingrediënten aan klanten in de bakkerij-, patisserie- en chocolade-industrie over de hele wereld.

Mensen hebben altijd centraal gestaan in wat we doen, en of het nu gaat om het werken met ambachtslieden, industriële bedrijven en retailers, of foodservice bedrijven van elke omvang, we zijn klaar om samen de volgende stappen naar een betere wereld te zetten.

Lees meer over hoe we uw succes ondersteunen en hoe we samen onze positieve impact kunnen vergroten door innovatieve voedseloplossingen te creëren voor de gezondheid en het welzijn van mensen overal ter wereld.

U kunt hier ook meer ontdekken over onze geschiedenis van ons bedrijf.

Puratos vandaag

Het bedrijf in één oogopslag met de belangrijkste feiten en cijfers.

  • 9318 medewerkers over de hele wereld
  • 1072 R&D-onderzoekers en technisch adviseurs
  • 2,44% van de omzet geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling 
  • Dochterondernemingen in 81 landen 
  • 65 productie-eenheden in 52 landen 
  • Puratos producten zijn verkrijgbaar in meer dan 100 landen
  • 93 innovatiecentra over de hele wereld

Als u aanvullende informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We bespreken graag met u hoe we u kunnen helpen uw bedrijf vooruit te helpen.

 

  

Chefs' Corner Technical Advisor Ymke Buelens Cyril Herve HervÈ TA customers

Onze geschiedenis

Puratos heeft een rijke en gevarieerde geschiedenis van reeds 100 jaar die de Groep heeft gevormd tot wat het nu is.

Lees meer

Onze manier van handelen

Onze manier van handelen ligt aan de kern van alles wat we doen, en omvat alle waarden die ons maken tot een innovatieve partner in innovatie.

Lees meer