Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

6de editie van de Week van de Eclair

30 apr. 2024

Mixen voor fijne patisserie
Patisserie
Margarines & vetstoffen
Patisserie
Mixen voor patisseriecrème
Vullingen
Opklopbare plantaardige bereiding
Glassage
Week van de Eclair

Reeds 5 jaar op rij is de “Week van de Eclair” een groot succes. Deze nationale campagne wint jaar na jaar aan succes. Meer dan 800 bakkers in België nemen ondertussen deel aan deze actie.

Matty Van Caeseele en Ludo de Kok inspireerden jullie de afgelopen jaren al met heel wat recepten, en ook dit jaar gingen ze weer enthousiast aan de slag.  Met het oog op de aankomende Olympische Spelen, lieten ze zich inspireren door deze festiviteiten. Eclairs zijn immers het symbool van uitmuntendheid en precisie. Net zoals atleten jarenlang trainen om de perfectie te bereiken vereist het maken van een goede eclair vakmanschap en aandacht voor detail. 

Eclairs zijn ook heerlijke Franse lekkernijen die bekendstaan om hun smaak en elegantie. Ze passen perfect bij de verfijning van de Olympische Spelen. En wil nu net dít jaar Parijs de host zijn van dit groots evenement. Daarom alleen al, een nieuwe recept specifiek voor deze stad, de Parijs Eclair.  Ontdek hier het recept en bekijk de video.

Daarnaast creëerde Matty en Ludo nog 5 andere recepten. Eén voor elke Olympische ring, en op die manier is elk continent vertegenwoordigd. Ontdek hier alle recepten en video's:

Communicatiemateriaal

We stellen u met veel plezier een kit met communicatiemateriaal ter beschikking waarmee u kan communiceren over de Week van de Eclair richting uw klanten.

Deze kit bevat:

  • Een poster;
  • Een raamsticker: kleef deze op uw winkelraam zodat uw klanten in één oogopslag zien dat u deelneemt;
  • Taartdoosstickertjes: kleef deze enkele weken voor de start op uw taartdozen. Op die manier kondigt u de week vooraf aan.

Wenst u een kit te ontvangen? Vraag ernaar bij uw Puratos vertegenwoordiger!

We hebben ook social media materiaal voorzien waarmee u online kan communiceren via uw Facebook of Instagram pagina of op de website van uw bakkerij. Deze beelden kan u hier downloaden:

 

Wij wensen u heel veel succes toe en aarzel niet om dit succes online te delen via de hashtag: #weekvandeeclair